Wij passen ons in deze situatie meer dan ooit aan aan uw wensen, eisen en behoeften. Willemsen biedt u bovendien de garantie van hoogwaardige schoonmaak hulp van milieubewuste reinigingsmiddelen. Gemotiveerde vakmensen voorzien in een uitgebreid dienstenpakket voor het dagelijkse onderhoud, gespecialiseerde reiniging en allerlei facilitaire diensten. We hechten ook veel waarde aan persoonlijke contacten, zowel met de opdrachtgever als met onze medewerkers, waarbij we alle partijen graag betrekken bij de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Willemsen Schoonmaak: service en kwaliteit 24 uur per dag uit voorraad leverbaar.

Willemsen Schoonmaak heeft een vast team gediplomeerde specialisten. Onze medewerkers voeren éénmalige of periodieke opdrachten uit zoals schoonmaak onderhoud, vloeronderhoud, glasbewassing, tapijtreiniging, e.d. en ondersteunen de parttimers die de dagelijkse werkzaamheden uitvoeren. Er wordt gewerkt aan de hand van een vast werkprogramma dat vooraf, in overleg met de opdrachtgever wordt opgesteld.

Veranderingen, zoals onverwachte wijzigingen in de werkprocedure, worden door onze mensen vakkundig verwerkt. Bij ziekte of verlof wordt voor geschikte vervangers gezorgd. Door regelmatige werkcontroles en een consequent werkschema garanderen wij u een "schoon" eindproduct.