Lamellen en jaloezieën vragen om een meer structurele aanpak dan een periodieke poets- of borstelbehandeling door uw eigen schoonmaakploeg.

Inschakeling van een niet gespecialiseerd reinigingsbedrijf heeft het nadeel, dat u de zonwering een paar dagen kwijt bent. Wij reinigen uw lamellen en jaloezieën bij u voor de deur en binnen 2 uur hangen ze weer op hun plek. Vakkundig personeel haalt de lamellen van hun plaats en brengt ze naar onze cleaning unit, Europa’s eerste mobiele wasserij. Deze auto is uitgerust met ultrasonore apparatuur, die speciaal is ontwikkeld voor de reiniging van raambekleding (eventueel noodzakelijke reparaties kunnen hier ook worden verzorgd). Met behulp van water, zeep en geluidstrillingen wordt het vuil losgetrild, waarna een intensieve schoonspoelbeurt volgt. Harde lamellen en jalouzieën worden voorzien van een stof- en vuilafstotende glanscoating.

Na zo’n 2 uur hangt alles weer op zijn plek: niet alleen snel, maar ook met een minimum aan overlast en een maximum aan resultaat.